OOK DE MOOISTE DAG VAN JE LEVEN VIER JE MET DEZE OF GENE

Twee mensen die elkaar het officiële JA woord gaan geven. Het duurt waarschijnlijk nog even, maar toch stellen wij ons voor dat je je als naaste nu al een voorstelling maakt van die bijzondere dag. Zouden ze voor Doesburg als locatie kiezen?  De charmante Hanzestad biedt een prachtige setting voor zo’n romantisch moment. Zie je het al voor je: de plechtigheid in de mooiste zaal van dat statige stadhuis? En die foto’s genomen in de pittoreske, smalle straatjes van het historische centrum of juist met uitzicht op het wijdse IJssellandschap aan de kade?

 

Maar genoeg gemijmerd… Want voor die speciale dag moet er nog veel gebeuren. Heb je al nagedacht over jouw eigen outfit? Wat doe je aan en welke sieraden ga je daarbij dragen? Bij DEZE of GENE vind je een brede en zeer diverse collectie kettingen, oorbellen, armbanden en ringen om het plaatje helemaal af te maken. Met merken als o.m. ZAG, KARMA, CULTUREMIX, KAZURI, CHARMINS, MY BENDEL, KALLI, CICLÓN, JOSH en IXXXI MEN kunnen we echt wel iets passends voor je vinden. 

 

Maak je die mouwloze jurk nog even wat charmanter met een sjaal van Inn Bamboo? Als één van de twee verkooppunten in Nederland, bieden wij de bijzondere designs van dit Italiaanse label. Bovendien draag je dan een comfortabele vezel van natuurlijk eucalyptus en bamboe.

 

Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor een passend kado aan het verliefde paar. Een kleinigheid naast de envelop of een imposant object als blijvende herinnering? We bieden een zeer gevarieerd assortiment op het gebied van Lifestyle en Wonen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een biologische geurkaars op een mooi glas met liefdevolle quote? Of een fair geproduceerde siervaas met opvallende, organische vormgeving? We hebben het allemaal in huis en onze collectie verandert met grote regelmaat.

 

Zien we je nog voor de Grote Dag? 

 

Lieve groet,

Vic en Erwin