Deze (ca. 7,5 x 7 cm) voor theelichten is gemaakt van metaal en geeft door het open motief een mooi, speel licht. 

Deze waxinehouder (ca. 12 cm doorsnede) voor theelichten is handmatig voorzien van allemaal kauri schelpjes: volledig rondom en met een mooie sortering in grootte. Een prachtige aanwinst voor een boho of beachy woonstijl! 

Earthware: handmade en fairmade

Deze waxinehouder (ca. 7,5 x 7,5 x 7,5 cm) voor reguliere theelichten is gemaakt van mangohout in een meerhoekige vorm. De cup voor het theelicht is van zwart metaal.

Earthware: handmade en fairmade

Deze bijzondere en zeer kwalitatieve kandelaar is gemaakt van metaal in een zware uitvoering. De kaarshouder is geschikt voor korte en reguliere dinerkaarsen.

Earthware: hand- en fairmade

Deze bijzondere en zeer kwalitatieve kandelaar is gemaakt van metaal in een zware uitvoering. De kaarshouder is geschikt voor korte en reguliere dinerkaarsen.

Earthware: hand- en fairmade

Deze kaarshouder (ca. 7 cm) is gemaakt van metaal in een matte, zwaardere uitvoering. De kandelaar is geschikt voor korte- en reguliere dinerkaarsen. 

Kaarshouder Stick

€ 8,95

Kaarshouder Stick

€ 8,95

Deze kaarshouder (ca. 13 cm hoog) is gemaakt van metaal in een matte, zwaardere uitvoering.
De kandelaar is geschikt voor korte- en reguliere dinerkaarsen. Beschikbaar in drie kleuren.

Deze kaarshouder (ca. 9 cm doorsnede) is gemaakt van metaal in een matte, zwaardere uitvoering.
De kandelaar is geschikt voor korte- en reguliere dinerkaarsen. Beschikbaar in vier kleuren.

Deze kaarshouder (ca. 5 cm doorsnede) is gemaakt van metaal in een zijdeglanzende, zwaardere uitvoering. De kandelaar is geschikt voor korte- en reguliere dinerkaarsen. Beschikbaar in drie kleuren.

Deze kaarshouder (ca. 9 cm) is gemaakt van metaal in een matte uitvoering. De kandelaar is geschikt voor korte- en reguliere dinerkaarsen. Beschikbaar in twee uitvoeringen.

M= 9 cm
L = 11,5 cm

Deze kaarshouder is gemaakt van metaal in een matte, zwaardere uitvoering. De kandelaar is geschikt voor korte- en reguliere dinerkaarsen. Beschikbaar in twee uitvoeringen.

M = 15 cm
L = 18 cm

Deze kaarshouder (ca. 7 cm) is gemaakt van metaal in een matte, zwaardere uitvoering.
De kandelaar is geschikt voor korte- en reguliere dinerkaarsen. 

Deze kaarshouder (ca. 13 cm) is gemaakt van metaal in een zware, uitvoering. De kandelaar is geschikt voor korte- en reguliere dinerkaarsen. Beschikbaar in twee kleuren.

Deze kaarshouder is gemaakt van metaal in een matte, zwaardere uitvoering. De kandelaar is geschikt voor korte- en reguliere dinerkaarsen. Beschikbaar in twee kleuren en twee maten.

L = 23,5 cm
M = 20,5 cm

Deze kaarshouder (ca. 18 cm) is gemaakt van metaal in een zwaardere uitvoering. De halfmatte afwerking maakt deze kandelaar gemakkelijk combineerbaar met andere waxine- en kaarshouders in zwart.  

Deze kaarshouder (ca. 28 cm) is gemaakt van metaal. De halfmatte afwerking maakt deze kandelaar gemakkelijk combineerbaar met andere waxine- en kaarshouders in zwart.

Deze kandelaar is gemaakt van matzwart gelakt metaal. Mooi slank van model en hoog, dus perfect voor een klein hoekje of juist als maker van hoogte in een imposante groep kaarshouders van verschillende modellen. 

De kandelaar is verkrijgbaar in twee maten:
L = 10 x 41 cm
M = 8 x  32 cm

Deze kaarshouder (doorsnede ca. 10 cm) is gemaakt van geschuurd metaal in een goudkleur, aan de binnenzijde afgewerkt in hoogglans zwart.

Dit windlicht (ca. 12 x 12 x 12 cm) is gemaakt van geschuurd metaal in een warme goudkleur.

Deze kaarshouder (2,5 x 6 cm) van IB Laursen is gemaakt van op kleur gespoten metaal. De houder is geschikt voor vrijwel alle korte en lange dinerkaarsen.

Een zwart kaarshoudertje past in elk interieur: van klassiek tot minimalistisch, van industrieel tot scandinavisch, van modern tot romantisch. De truc is het combineren: juist meer zwart voor een strenger en strakker effect of als accent tussen transparante en natuurlijke materialen om een beetje spice te geven aan een zachter ogende combinatie. 

Deze kaarshouder (4 x 5 cm) van IB Laursen is gemaakt van op kleur gespoten metaal. De houder is geschikt voor vrijwel alle potloodkaarsjes.

Tip: 
Combineer deze kaarshouder met andere modellen in dezelfde kleur of hetzelfde model in verschillende kleuren. 
Zo schep je variatie zonder er een onrustig beeld van te maken!

Let op:
De smalle kaarsjes van Zusss zijn iets dunner (1,2 mm), maar met een stukje aluminiumfolie of een kaarsenpassing (aluminium hoedje) kun je deze ook prima gebruiken.

Deze kaarshouder (6,5 x 11 cm) van IB Laursen is gemaakt van op kleur gespoten metaal. De houder is geschikt voor vrijwel alle korte en lange dinerkaarsen.

Tip: 
Combineer deze kaarshouder met andere modellen in dezelfde kleur of hetzelfde model in verschillende kleuren. Zo schep je variatie zonder er een onrustig beeld van te maken!

Deze Zusss kandelaar (ca. 7 x 7,5 cm) is gemaakt van mangohout en doet het dus perfect in vrijwel elk interieur. Combineer met diverse modellen en kleuren voor een spannend groepje sfeerlicht!

Hout is een natuurprodukt. Elke kandelaar heeft dus een andere tekening in het hout: knoesten, nerven en kleine oneffenheden in het hout zijn zichtbaar. Ook de kleur kan wat verschillen van de foto.

Een Zusss kaarshouder en een schaaltje in één item! Het geheel (ca. 18 x 5 cm) is gemaakt van keramiek met een zwarte, robuust
gevlokte glazuur. 
Handig, en het ziet er ook nog eens heel leuk uit.

Wat een kunstwerk, dit spektakel van ronde vormen!

Het vergrijsde hout is lekker natuurlijk en de ronde vormen geven je ruimte wat meer zachtheid. De kandelaar (ca. 13 x 28 cm) is geschikt voor korte en reguliere dinerkaarsen. Maar ook zondr kaars is het al een plaatje!

 

Maak indruk met dit pronkstuk! De matzwarte kleur valt goed op, maar combineert ook lekker met je andere zwarte eyecatchers. 

Deze kandelaar (15 x 6,5 x 22 cm) is geschikt voor korte of lange dinerkaarsen en is gemaakt van polystone.

Nog zo'n pronkstuk, maar dan nog een maatje groter! De matzwarte kleur valt lekker op, maar combineert ook prima met je andere zwarte eyecatchers. 

Deze kandelaar (22 x 6,5 x 28 cm) is geschikt voor korte of lange dinerkaarsen en is gemaakt van polystone.

Deze kaarshouder (Ø12 cm) is geschikt voor een stompkaars en is gemaakt van zwaar, zwart/bruin gietijzer. 

Wij leveren kaarshouders en windlichten zonder kaars(en).

Deze kaarshouder is met de hand gesmeed in Nederland. Een zware kwaliteit dus!
De kaarshouder is geschikt voor een waxine/theelicht. De kaarshouder wordt zonder fles geleverd.

Kadotip:
Combineer de kaarshouder met een fles wijn of bubbels. De fles die je samen met vrienden of familie hebt leeggedronken wordt zo voor de ontvanger een kandelaar met de herinnering aan die gezellige avond!

Deze kaarshouder is met de hand gesmeed in Nederland. Een zware kwaliteit dus!
De kaarshouder is geschikt voor een korte of lange dinerkaars. De kaarshouder wordt zonder fles geleverd.

Kadotip:
Combineer de kaarshouder met een fles wijn of bubbels. De fles die je samen met vrienden of familie hebt leeggedronken wordt zo voor de ontvanger een kandelaar met de herinnering aan die gezellige avond!