Een avontuurlijk ogend heuptasje van Hide & Stitches, dat ook als sling bag op rug of borst kan worden gedragen. Het tasje (ca. 23 x 13 x 4 cm) is daartoe voorzien van een ruim verstelbare riem. De tas is gemaaktr van mooi rundleer en heeft drie ritsvakken: het hoofdvak, een vak achter en een vak voor.  

Dit tasje van zwart, volnerf rundleer is compact en superpraktisch! Op de voorzijde een rits, op de achterzijde een rits, het hoofdvak sluit met rits en binnenin vinden we nog een klein ritsvakje. De tas (ca. 20x 16 x 4 cm) is uiteraard voorzien van een lange, verstelbare schouderriem van leer en canvas, zodat deze gemakkelijk en comfortabel cross over kan worden gedragen. 

De tas is verkrijgbaar in twee kleuren.

Soepel en compact tasje (16,5 x  23 x 4 cm) van gewassen rundleer, gevoerd met katoen. De tas heeft een hoofdvak dat gesloten wordt met een rits. In het hoofdvak vind je een klein ritstvakje. Ook op de achter- en voorzijde is een ritsvak aangebracht. Uiteraard heeft een tas een ruime, verstelbare schouderband. De tas is verkrijgbaar in een drietal kleuren.

Toptasje! Supercompact (ca. 20 x 11 x 2 cm) voor telefoon, maar ook meteen als portemonnee te gebruiken. Je telefoon plaats je in het voorvak met magneetsluiting.

 

Onder de rits vind je vakken voor briefgeld, een ritsvakje voor muntgeld, een tweede ritsvak én 8 ruime vakken voor meerdere pasjes.

 

Gemaakt van soepel, gewassen rundleer, gevoerd met katoen.  Uiteraard heeft het tasje ruime, verstelbare schouderband. De tas is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Deze multifunctionele slingbag/schoudertas in mat, geschuurd rundleer is van het stoere merk Hide & Stitches. Ideaal voor vakantie, winkelen of in het openbaar vervoer. De tas beschikt over diverse vakken en ritsen, zodat je jouw spullen logisch op kunt bergen. Aan de achterzijde van de tas vind je ook een ritsvak: je telefoon of portemonnee draag je dus veilig op je lichaam! 

 

Op een rijtje:

  • Voorvak met ritssluiting
  • Hoofdvak met ritssluiting
  • Achtervak met ritssluiting
  • Insteekvak achterzijde 
  • Verstelbare schouderband 

Het leer van deze tas is licht geruwd, waardoor de tas een matte uitstraling heeft. De tas is verkrijgbaar in drie kleuren.

Deze compacte schoudertas komt uit de Daydreamer collectie van Micmacbags. Door de ronde vorm en de schakelschouderband krijgt de tas een bijzondere look. Je draagt de tas om de schouder of crossbody, zoals jij dat wilt. De schouderband is verstelbaar.

 

Dit geweldige tasje (ca. 19 x 20 x 5 cm) van soepel rundleer beschikt over een frisse, speelse voering, een klepsluiting met drukker, een hoofdvak met rits, een achtervak met rits en een binnenvakje met rits.

 

Als het iets ruimer mag, kies je voor dit soepele en compacte tasje (23,5 x 16,5 x 8 cm) van gewassen rundleer, gevoerd met katoen. De tas heeft twee hoofdvakken, ieder gesloten met een rits. In één hoofdvak vind je een klein ritsvakje. Ook op de achter- en voorzijde is een ritsvak aangebracht. Uiteraard heeft een tas een ruime, verstelbare schouderband. De tas is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Als het iets ruimer mag, kies je voor dit soepele en compacte tasje (21 x 28 x 9 cm) van gewassen rundleer, gevoerd met katoen. De tas heeft een hoofdvak dat gesloten wordt met een rits. In het hoofdvak vind je een klein ritsvakje. Ook op de achter- en voorzijde is een ritsvak aangebracht. Uiteraard heeft een tas een ruime, verstelbare schouderband. De tas is verkrijgbaar in diverse kleuren.