Soepel en compact tasje (16,5 x  23 x 4 cm) van gewassen rundleer, gevoerd met katoen. De tas heeft een hoofdvak dat gesloten wordt met een rits. In het hoofdvak vind je een klein ritstvakje. Ook op de achter- en voorzijde is een ritsvak aangebracht. Uiteraard heeft de tas een ruime, verstelbare schouderband. De tas is verkrijgbaar in een drietal kleuren.

Toptasje! Supercompact (ca. 20 x 11 x 2 cm) voor telefoon, maar ook meteen als portemonnee te gebruiken. Je telefoon plaats je in het voorvak met magneetsluiting.

Onder de rits vind je vakken voor briefgeld, een ritsvakje voor muntgeld, een tweede ritsvak én 8 ruime vakken voor meerdere pasjes.

Gemaakt van soepel, gewassen rundleer, gevoerd met katoen.  Uiteraard heeft het tasje een ruime, verstelbare schouderband. De tas is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Als het iets ruimer mag, kies je voor dit soepele en compacte tasje (23,5 x 16,5 x 8 cm) van gewassen rundleer, gevoerd met katoen. De tas heeft twee hoofdvakken, ieder gesloten met een rits. In één hoofdvak vind je een klein ritsvakje. Ook op de achter- en voorzijde is een ritsvak aangebracht. Uiteraard heeft de tas een ruime, verstelbare schouderband. De tas is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Als het iets ruimer mag, kies je voor dit soepele en compacte tasje (21 x 28 x 9 cm) van gewassen rundleer, gevoerd met katoen. De tas heeft een hoofdvak dat gesloten wordt met een rits. In het hoofdvak vind je een klein ritsvakje. Ook op de achter- en voorzijde is een ritsvak aangebracht. Uiteraard heeft de tas een ruime, verstelbare schouderband. De tas is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Als het nog iets ruimer mag, kies je voor deze soepele en compacte tas (27 x 28 x 4 cm) van gewassen rundleer, gevoerd met katoen. De tas heeft een hoofdvak dat gesloten wordt met een rits. In het hoofdvak vind je een klein ritsvakje en een tussenvak met rits. Ook op de achterzijde is een ritsvak aangebracht. De voorzijde beschikt zelfs over twee ritsvakken. Uiteraard heeft de tas een ruime, verstelbare schouderband. De tas is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Deze ruime tas (ca. 29 x 24 x 10 cm) is gemaakt van gewassen rundleer, gevoerd met katoen. De tas heeft een hoofdvak dat gesloten wordt met een rits. In het hoofdvak vind je een klein ritsvakje. Ook op de achter- en voorzijde is een ritsvak aangebracht. Uiteraard heeft de tas een ruime, verstelbare schouderband. 

Dit compacte tasje (ca. 18 x 14 x 5,5) is een perfecte reisgenoot voor hem en haar. Gemaakt van stevig waxleer, biedt de tas volop ritsvakken om jouw essentials overzichtelijk op te bergen. 

 

De tas sluit met rits, heeft twee ritsvakken voor, een ritsvak achter en een binnenvakje met rits. Uiteraard is de tas voorzien van een lange, verstelbare schouderriem.