Een superpraktische schoudertas met een stoere vormgeving, gemaakt van geschuurd, mat rundleer!

Deze tas (24 x 22 x 10 cm) van Hide and Stitches heeft twee grote hoofdvakken met rits, een achtervak met rits en 2 voorvakken met rits. Vakken genoeg dus om al jouw spulletjes georganiseerd mee te nemen.

 

Het leer van deze tas is licht geruwd, waardoor de tas een matte uitstraling heeft. De tas is verkrijgbaar in drie kleuren.

Mooie leren schoudertas (34 x 38 x 10 cm) uit de Idaho serie van Hide & Stitches. Gemaakt van hoogwaardig en stevig rundleer. 

De tas is afsluitbaar met een rits. Binnenin vind je twee hoodvakken, gescheiden door een groot ritsvak. Aan de binnenzijde is tevens een klein ritsvakje en een smartphonevakje aangebracht. Ook de achterzijde heeft een ruim ritsvak, handig voor items die je snel bij de hand wilt hebben.

 

Met de korte tot middellange draagband gebruik je de tas kort over de schouder of in de hand. Ook kun je deze tas op de door jou gewenste lengte over je schouder dragen door gebruik te maken van de afneembare lange, verstelbare schouderband.

 

Het leer van deze tas is licht geruwd, waardoor de tas een matte uitstraling heeft. De tas is verktijgbaar in drie kleuren.

Wat een toffe shopper, deze rundleren tas van het merk Hide & Stitches. Het hoofdvak van de tas sluit door middel van een ritssluiting en in het hoofdvak bevindt zich een groot ritsvak als tussenschot, een ritsvakje en twee insteekvakjes. Veel ruimte dus om spullen geordend op te bergen.

Op de achterzijde van de tas (28 x 40 x 10 cm) bevindt zich eveens een groot ritsvak. Door de twee ruime hengsels, draag je deze shopper gemakkelijk aan de hand en over de schouder. 

Het leer van deze tas is licht geruwd, waardoor de tas een matte uitstraling heeft. De tas is verkrijgbaar in twee kleuren.