Deze unisex tas draag je op de schouder, op de rug, op de borst of in de taille. Het betreft een zogenaamde slingbag met 1 brede, elastische schouderband. 

De ruime en toch compacte tas (35 x 15 x 5,5 cm) heeft een ritsvak voor, een ritsvak achter, een hoofdvak met rits en een ritsvakje in het hoofdvak. De achterzijde is van textileen, waardoor de tas comfortabel op je kleding rust en nauwelijks afglijdt.

Deze fijne rugtas (31 x 26 x 12 cm) is gemaakt van soepel, gewassen leer. Het hoofdvak sluit met een ritssluiting en een klep. In het hoofdvak vind je een insteekvakje voor smartphone en een klein ritsvakje. Ook op de voorzijde en de achterzijde is een ritsvak aanwezig.

 

De rugtas heeft een handvat aan de bovenzijde waarmee je de tas makkelijk en snel kunt oppakken. De schouderbanden zijn verstelbaar, waardoor je de rugtas altijd op de door jou gewenste lengte kunt dragen. De schouderbanden kunnen ook aan elkaar geritst worden zodat je hem ook als schoudertas kunt dragen.

Deze tas (14 x 30 x 8 cm) draag je op de heup of kort op de borst. De tas is gemaakt van mat en licht geruwd hunterleer. Dit stoere tasje heeft:

  • Voorvak met ritssluiting
  • Hoofdvak met ritssluiting
  • Achtervak met ritssluiting
  • Verstelbare band

Deze tas (14 x 22,5 x 5,5 cm) draag je op de heup, kort op de borst of crossover in de taille.
De tas is gemaakt van soepel, gewassen rundleer.

De tas heeft een hoofdvak met ritssluiting, een achtervak met ritssluiting een ritsvakje in het hoofdvak. Uiteraard is het compacte tasje voorzien van een verstelbare heup/schouderband.

Deze tas (18 x 27 x 8,5 cm) is net een maatje groter dan de 20803 hierboven. Je draagt 'm op de heup, kort op de borst of crossover in de taille. De tas is gemaakt van soepel, gewassen rundleer.

De tas heeft een hoofdvak met ritssluiting, een achtervak met ritssluiting, een ritsvakje in het hoofdvak. Uiteraard is het compacte tasje voorzien van een verstelbare heup/schouderband.