Wat een mooi rugzakje van Hide&Stitches! Charmant compacte (ca. 32 x 22 x 10 cm) en gemaakt van 100% stevig, dus zowel gekleed als sportief te dragen. De banden zijn verstelbaar en uiteraard vinden we een ritsvak op de rug. De tas sluit af met een rits, heeft binnenin nog een ritsvakje en ook op de voorzijde is nog een ritsvak geplaatst. Toppertje!

 

Het leer van deze tas is licht geruwd, waardoor de tas een matte uitstraling heeft. De tas is verktijgbaar in drie kleuren.

Uitverkocht

Deze rundleren tas (28 x 22 x 8,5 cm) is zowel op de schouder als op de rug te dragen. Door de verstelbare banden te verplaatsen, wijzig je eenvoudig de toepassing. 

 

Op de voorzijde van de tas bevindt zich een vak met ritssluiting en een vak met magneetsluiting. Ook op de achterzijde vinden we een vakje met ritssluiting. De tas zelf sluit eveneens door middel van een ritssluiting. De binnenzijde is voorzien van een ritsvakje, een telefoonvakje en twee hoofdvakken. Deze worden gescheiden door een groot ritsvak. 

 

Het leer van deze tas is licht geruwd, waardoor de tas een matte uitstraling heeft. De tas is verktijgbaar in drie kleuren.

Mooie rugzak van zeer soepel, gewassen leer. De tas is subtiel afgewerkt met het Hide & Stitches logo. De tas kan zowel als rugzak en als schoudertas gedragen kan worden. D.m.v. van de rits op schouderbanden kun je van de tas wisselend een rugzak of schoudertas maken. De schouderbanden zijn uiteraard verstelbaar.

 

Het hoofdvak sluit met een ritssluiting. In het hoofdvak zit een smartphonevakje en een binnenvakje met ritssluiting. Ook heeft de tas een voor- en achtervak met ritssluiting. Het formaat van de tas is ca. 30 x 32 x 14 cm.