Natuurlijk kun je deze tas gebruiken als shopper, maar de tas is eigenlijk bedoeld als decoratieve opberger.
Hang de tas aan de kapstok, aan de trapleuning of aan een kast en vul deze met bijvoorbeeld een plaid of jouw handwerk.
Zo maak je van rommel in huis een sfeervol element!

Tip: maat M is ook perfect voor de babykamer. Berg er knuffels of hydrofiele doeken in op!

De tas is verkrijgbaar in twee maten:
M = ca. 40 x 30/55 cm
L = ca. 50 x 40/65 cm

Deze shopper is gemaakt van hoogwaardig premium imitatieleer in een matte uitvoering. De tas (36 x 30 x 9 cm) heeft voldoende ruimte voor A4 en is daarmee ook bruikbaar als school- of werktas.

 

Het hoofdvak sluit af met een rits en heeft een telefoonvakje. Op voor- en achterzijde van de tas is een ruim ritsvak aangebracht. Je draagt de tas aan de korte hengsels of over de schouder. De tas is daartoe voorzien van een afneembare en verstelbare schouderband. De hengsels en banden van deze tas hebben altijd de kleur camel.  

Deze tas is gemaakt van hergebruikt en upcycled tentdoek en echt leer. Superstevig dus! 

De tas (27 x 34 x 8cm) sluit met een rits en is voorzien van een extra lange, verstelbare en afneembare schouderriem. In de tas vind je een ruim hoofdvak, een telefoonvakje en een binnenvakje met rits. Ook op de achterzijde tref je nog een ruim ritsvak aan. 

Deze tas met ruime schouderhengsels is gemaakt van hergebruikt en upcycled tentdoek en echt leer. Superstevig dus! Gebruik de tas (45 x 40 x 11 cm) bijvoorbeeld als shopper of als werktas. Er past gemakkelijk een A4 formaat in. 

De tas sluit met een rits, maar heeft ook een decoratieve, extra sluiting met magneet en gesplook. In de tas vind je een ruim hoofdvak, een telefoonvakje en een binnenvakje met rits. Ook op de achterzijde tref je nog een ruim ritsvak aan. 

Deze heerlijk ruime tas is gemaakt van gebruikt en upcycled tentdoek met echt leren details. Een stoere tas die bovendien dus superstevig is. Lekker naar het strand te gebruiken, maar zeker ook een perfecte reisgenoot voor handbagage!

 

De tas (50 x 42 x 23 cm) is voorzien van een kort hand/schouderhengsel en een lange, verstelbare/afneembare schouderriem. In deze tas vind je een telefoonvak en een een met rits af te sluiten binnenvak. Nog een (groot) ritsvak vind je op de achterzijde. Ook het hoofdvak sluit je af met een rits. Aan de zijkanten vind je bovendien twee insteekvakken voor bijvoorbeeld een waterfles of een paraplu. 

Deze heerlijk ruime tas is gemaakt van gebruikt en upcycled tentdoek met echt leren details. Een stoere tas die bovendien dus superstevig is. Lekker naar het strand te gebruiken, maar zeker ook een perfecte reisgenoot voor handbagage!

 

De tas (46 x 35 x 13 cm) is voorzien van een kort hand/schouderhengsel en een lange, verstelbare/afneembare schouderriem. In deze tas vind je een telefoonvak en een een met rits af te sluiten binnenvak. Nog een (groot) ritsvak vind je op de achterzijde. Ook het hoofdvak sluit je af met een rits. Aan de zijkanten vind je bovendien twee insteekvakken voor bijvoorbeeld een waterfles of een paraplu.