Top

Over DEZE OF GENE

Welkom bij DEZE OF GENE!

'Als aankleden echt je ding is', zo zijn we onder de naam NLSUR in mei 2016 begonnen. Ons assortiment bestond aanvankelijk alleen uit modeaccessoires, maar inmiddels laat de winkel zich het best omschrijven als DEZE OF GENE Leefstijl en Kado. Je vindt er produkten op het gebied van mode, wonen, eten, badderen en reizen.  

Toen we begonnen, was de eerste vraag of we hip & trendy willen zijn. Dat was niet onze eerste drijfveer, maar uiteindelijk blijken we dat wel te zijn. Niet zoals Rome en Parijs, maar meer als Berlijn: ga voor je eigen identiteit en voel je vrij om te kiezen wat bij je past. Want wat heb je aan een mode die voor jou simpelweg nix doet of bijdraagt? 

Dus DEZE OF GENE is eigenzinnig. Kies wat je wil: wij zorgen ervoor dat het 'anders' is. We doen mee aan de trends, zolang ze passen binnen ons concept en houdbaarder zijn dan een paar maanden. 

DEZE OF GENE is puur. We maken vaak gebruik van natuurlijke en ambachtelijke materialen. We promoten maatschappelijke verantwoordelijkheid, zolang het niet een marketing- of mediahype is en jij daarvoor de hoofdprijs moet betalen. Onze werkwijze is eerlijk en transparant: als we de herkomst van een produkt onvoldoende kennen, spelden we je ook niks op de mouw. Soms is leuk gewoon leuk...

DEZE OF GENE is betaalbaar. Wij maken veel zelf en dat drukt onze prijzen. Inkopen doen we bij onbekendere, kleinere leveranciers die niet een enorm reclamebudget hoeven door te berekenen. En hebben wij inkoopvoordeel? Dan merk jij dat ook!

Kortom: welkom bij DEZE OF GENE. Puur, eigenzinnig, tijdloos en betaalbaar.
Veel shopplezier!