Deze bijtring stopt jouw kleintje veilig in de mond om er op te sabbelen en te bijten. Bij doorkomende tandjes kan het extra fijn zijn om de bijtring voor gebruik in de koelkast te leggen (nóóit in de vriezer). De koude bijtring verdooft het vervelende gevoel op het tandvlees een beetje.

 

Deze bijtring van 100% natuurlijk rubber in de kleur biscuit kun je gebruiken bij alle leeftijden, zelfs vanaf 0 maanden. Je maakt de bijtring eenvoudig schoon met een vochtige doek.

Maak dit teddy beer speendoekje vast aan de speen van je baby en de speen is vindbaar! Hiermee is zoeken naar een speen in de box, het bed of de kinderwagen verleden tijd. Het speendoekje is van zachte stof waar je kindje heerlijk mee kan kroelen en knuffelen. En de vorm van het teddy beertjes maakt het een extra gezellig doekje om mee te spelen. Je knoopt het knuffeldoekje gemakkelijk met het lusje vast aan de speen.

Je matcht de Teddy Bear speendoek gemakkelijk met de andere items uit onze Bouclé collectie.

Dit speendoekje is gemaakt van 100% verantwoord bouclé  polyester en is wasbaar volgens het waslabel.

Het speenkoord van Zusss bleek in de vorige collectie een zeer gewild item! Ook in de nieuwe collectie vinden we 'm weer terug. Wederom mooi uitgevoerd met een geborduurde print op stevig linnen, voorzien van een houten klem en uiteraard een labeltje met het bekende Zusss logo.  

Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs. Nu ook voor de allerkleinsten!

Het speenkoord van Zusss bleek in de vorige collectie een zeer gewild item! Ook in de nieuwe collectie vinden we 'm weer terug. Wederom mooi uitgevoerd met een lieve quote op stevig linnen, voorzien van een houten klem en uiteraard een labeltje met het bekende Zusss logo.  

Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs. Nu ook voor de allerkleinsten!