De Jollein Bunny Ears bijtring is ideaal wanneer de tandjes van je kindje beginnen door te komen. Aan de bijtring zitten vrolijke, knisperende konijnenoortjes die je kindje erg interessant zal vinden. Doordat je kindje op de ring bijt, zal het tandvlees verzachten en zullen de doorkomende tandjes minder pijn doen. De bijtring is gemakkelijk vast te houden voor kleine kinderhandjes.

De oortjes zijn gemaakt van 100% katoenen hydrofieldoek.
De ring zelf is van natuurlijk rubber. Het geheel is vrij van PVC, BPA, ftalaten en nitrosamines.

Een knuffeldoekje is het eerste knuffeltje dat jouw kindje kan vastpakken en daarom blijft deze vaak een dierbare vriend. Jouw kindje zal dolgelukkig zijn met dit heerlijk zachte knuffeldoekje van 100% katoenen hydrofieldoek en zal hem altijd koesteren.

Het doekje is bovendien wasbaar op 40 graden. 

Dit leuke speeltje is fijn voor jouw kleintje die doorkomende tandjes heeft. Door de druk op het tandvlees bij het bijten, wordt de pijn verlicht. Daarnaast is het ook een leuk speeltje: van het hertje wordt iedereen vrolijk en in het hoofdje zit een zacht belletje dat rinkelt wanneer ermee wordt gespeeld. Ideaal als kraamcadeautje! 

 

Het materiaal is 100% veilig: de ring is gemaakt van natuurlijk hout en het bevat geen schadelijke stoffen. Het hertje zelf is van  gebreid katoen, gevuld met polyester. De ring heeft een doorsnede van 7cm. Het totale speeltje is ca. 14 x 7 cm. groot.

 

Wastip:

Met de hand kun je dit product wassen.

Veiligheid:

Dit speeltje stopt je kindje in de mond. Daarom is het belangrijk dat je de bijtring controleert voor gebruik. Verwijder alle plastic, koorden en/of bevestigingen voordat je de bijtring aan je kindje geeft. Deze bijtring mag je niet uitkoken, invriezen en niet in de magnetron of vaatwasser doen. 
Laat je kindje niet alleen met het speeltje, blijf bij je kindje in de buurt en houd toezicht.

Dit Jollein knuffeldoekje kan de hele dag met jouw baby knuffelen. Dit gebreide doekje heeft een zachte achterkant en een lusje waarmee je hem ook aan de speen kan bevestigen. Zo raakt de speen minder snel kwijt.

Het knuffeldoekje is gemaakt van 100% katoen en de achterkant is gemaakt van teddy. Het knuffeldoekje is 20 cm groot en is verkrijgbaar in de kleuren ashgreen en softpink. 

Wastip:
Dit product kun je wassen op een handwas. Het product mag niet worden gestreken en niet in de droger worden gedroogd.
Wassen met gelijke kleuren.

Dit Jollein knuffeldoekje olifant is heerlijk zacht en heeft een lusje waarmee je hem ook aan de speen kan bevestigen. Zo raak de speen minder snel kwijt. Het doekje wordt zonder speen geleverd.

Het zachte knuffeldoekje is gemaakt van 75% polyester en 25% katoen. Het knuffeldoekje is 20 cm groot. 

 

Dit speen/knuffeldoekje is verkrijgbaar in de trendy kleuren:

- Storm Grey

- Nougat

- CaramelWastip:
Dit product kun je wassen op een handwas. Het product mag niet worden gestreken en niet in de droger worden gedroogd.
Wassen met gelijke kleuren.

Maak dit teddy beer speendoekje vast aan de speen van je baby en de speen is vindbaar! Hiermee is zoeken naar een speen in de box, het bed of de kinderwagen verleden tijd. Het speendoekje is van zachte stof waar je kindje heerlijk mee kan kroelen en knuffelen. En de vorm van het teddy beertjes maakt het een extra gezellig doekje om mee te spelen. Je knoopt het knuffeldoekje gemakkelijk met het lusje vast aan de speen.

Je matcht de Teddy Bear speendoek gemakkelijk met de andere items uit onze Bouclé collectie.

Dit speendoekje is gemaakt van 100% verantwoord bouclé  polyester en is wasbaar volgens het waslabel.

Het speenkoord van Zusss bleek in de vorige collectie een zeer gewild item! Ook in de nieuwe collectie vinden we 'm weer terug. Wederom mooi uitgevoerd met een geborduurde print op stevig linnen, voorzien van een houten klem en uiteraard een labeltje met het bekende Zusss logo.  

Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs. Nu ook voor de allerkleinsten!

Het speenkoord van Zusss bleek in de vorige collectie een zeer gewild item! Ook in de nieuwe collectie vinden we 'm weer terug. Wederom mooi uitgevoerd met een lieve quote op stevig linnen, voorzien van een houten klem en uiteraard een labeltje met het bekende Zusss logo.  

Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs. Nu ook voor de allerkleinsten!