WAT LEUK DAT JE DEZE OF GENE HEBT GEVONDEN!

WE STELLEN ONS EVEN AAN JE VOOR...

Wij zijn Vic en Erwin. In 2016 besloten we het roer om te gooien. Allebei een goede baan, maar daar werden we niet meer blij van. Zo ontstond het idee om te emigreren naar Spanje. Zover is het nooit gekomen, want door droevige gebeurtenissen in de familiesfeer, hebben we de emigratie steeds uitgesteld. Het was nooit een goede tijd om te vertrekken... Maar ja, onze banen waren wel opgezegd en we besloten om alvast wat ervaring op te doen met detailhandel.

 

Het begon allemaal met een kleine webwinkel in handgemaakte sieraden. Zo nu en dan stonden we op een braderie of kerstmarkt en dachten we voor het eerst aan een fysieke winkel. Na een succesvolle proefperiode in het Brabantse vestingstadje Heusden, maakten we de definitieve keuze om met een winkel in Nederland door te gaan. We zochten naar een sfeervolle plaats met een historische kern en veel toerisme. Enkele maanden later openden we opnieuw de deuren in Doesburg, de gezelligste stad aan de IJssel. Inmiddels zijn we weer een paar jaar verder en is de winkel verhuisd naar een sfeervol, historisch pand. Ons enthousiasme voor de formule en het assortiment wordt door veel klanten gedeeld: ook in Doesburg werd de winkel een succes!

 

Nog steeds maken we een deel zelf en proberen we zoveel mogelijk handgemaakte en/of duurzame produkten in ons assortiment op te nemen. Met een zeer brede collectie tassen, een flink en divers aanbod in woonaccessoires, een zeer ruime en gevarieerde collectie sieraden en een verrassende keuze in kadootjes, durven we onszelf nu een meer dan complete winkel voor Sieraden, Leefstijl en Kado te noemen. 

 

Onze stijl is PUUR: natuurlijke en ruwe materialen als natuursteen, jute, sisal, hout en leer zie je veel terug in de collectie. 

 

We zijn een beetje EIGENZINNIG, waardoor onze klanten het aanbod als duidelijk onderscheidend ervaren. 

 

Het grootste deel van ons assortiment is TIJDLOOS. We volgen de trends, maar gaan daar niet altijd in mee. Ook volgend jaar moet je jouw aankoop nog mooi vinden. 

 

Belangrijk vinden we ook dat alles in de winkel BETAALBAAR is. Natuurlijk hebben we duurdere artikelen, maar we kijken altijd naar de juiste prijs/waardeverhouding. Zelfs met een beperkt budget vind je altijd iets leuks in onze winkel.

 

De webshop geeft een redelijk beeld van ons assortiment, maar in de stenen winkel aan de Meipoortstraat 18 vind je nog veel meer. 
Kom snel eens kijken en maak er een dagje buitengewoon sfeervol Doesburg van!

Groetjes en liefs,

Vic en Erwin 

#PLATAPATI #CICLON #OOZOO #CULTUREMIX #MYBENDEL #IXXXIMEN # JOSH #IBUJEWELS #ZAGBIJOUX #JOYLINECREATIONS #BIBA #TABOO #LIETENJOLIET #KAZURI #GODBLESS #KARMA #JOSH #JOSHACCESSOIRES #PARAFINA #SJAALMETVERHAAL #INNBAMBOO #ZUSSS #EARTHWARE #RUSTIKLYS #BRANDEDBY #RETURNTOSENDER #HOUSEVITAMIN #JOLLEIN #MYFLAME #MIJNSTIJL #VANRENE #SUNSABAGS #MICMACBAGS #HIDEANDSTITCHES