WELKOM » OVER ONS

Wat leuk dat je DEZE of GENE hebt gevonden: we stellen ons even aan je voor...

 

Wij zijn Vic en Erwin. In 2016 besloten we het roer om te gooien. Allebei een goede baan, maar daar haalden we nog weinig uit. Het weekend was nog amper lang genoeg om weer op te laden voor een nieuwe werkweek. Zo ontstond het idee om te emigreren naar Spanje. Zover is het nooit gekomen, want door droevige gebeurtenissen in de familiesfeer, hebben we de emigratie steeds uitgesteld. Het was nooit een goede tijd om te vertrekken...

De banen waren wel opgezegd en we besloten om alvast wat ervaring op te doen met detailhandel. Het begon allemaal met een kleine webwinkel in handgemaakte sieraden. Zo nu en dan stonden we op een braderie of kerstmarkt en dachten we voor het eerst aan een fysieke winkel. Na een succesvolle proefperiode in het Brabantse vestingstadje Heusden, maakten we de definitieve keuze om met een winkel in Nederland door te gaan. We zochten naar een sfeervolle plaats met een historische kern en veel toerisme. Ergens op ons lijstje stond ook Hanzestad Doesburg. Toen we op Facebook de tip kregen om eens in Doesburg te komen kijken, waren we snel verkocht. Hier wilden we graag verder met onze winkel. We vonden een passend pand en enkele maanden later openden we opnieuw de deuren in de gezelligste stad aan de IJssel. 

Inmiddels zijn we weer een paar jaar verder. Ons enthousiasme voor de formule en het assortiment wordt door veel klanten gedeeld: ook in Doesburg werd de winkel  een succes! Nog steeds maken we een deel zelf en proberen we zoveel mogelijk handgemaakte en/of duurzame produkten in ons assortiment op te nemen. Onze ambachtelijk geweven en fairtrade gecertificeerde sjaals uit India zijn inmiddels een begrip. Met een zeer brede collectie tassen, een flink en divers aanbod in woonaccessoires, een ruime keuze in sieraden en een aantal grotere merken als OOZOO, ZUSSS, UNOde50, My Flame, Earthware, iXXXi MEN, Banded Amsterdam, Micmacbags, Mijn Stijl, KARMA en Kalli, durven we onszelf nu een meer dan complete winkel voor Leefstijl en Kado te noemen. 

Onze stijl is PUUR: natuurlijke en ruwe materialen als natuursteen, jute, sisal, hout en leer zie je veel terug in de collectie. We zijn een beetje EIGENZINNIG, waardoor onze klanten het aanbod als duidelijk onderscheidend ervaren. Het grootste deel van ons assortiment is TIJDLOOS. We volgen de trends, maar gaan daar niet altijd in mee. Ook volgend jaar moet je jouw aankoop nog mooi vinden. Dat is wel zo duurzaam. Belangrijk vinden we ook dat alles in de winkel BETAALBAAR is. Natuurlijk hebben we duurdere artikelen, maar we kijken altijd naar de juiste prijs/waardeverhouding. Zelfs met een beperkt budget vind je altijd iets leuks in onze winkel.

De webshop geeft een redelijk beeld van ons assortiment, maar in de stenen winkel aan de Meipoortstraat 18 vind je nog veel meer. 
Kom snel eens kijken en maak er een dagje buitengewoon sfeervol Doesburg van!

Groetjes en liefs,

Vic en Erwin