OVER ONS


Wij zijn Vic en Erwin, de passievolle motoren achter DEZE of GENE.

In 2016 besloten we het roer om te gooien. Allebei een goede baan, maar daar werden we niet meer blij van. Zo ontstond het idee om te emigreren naar Spanje.

Zover is het nooit gekomen, want door droevige gebeurtenissen in de familiesfeer, hebben we de emigratie steeds uitgesteld. Het was nooit een goede tijd om te vertrekken...

Maar ja, onze banen waren wel opgezegd en we besloten om alvast wat ervaring op te doen met detailhandel.

Het begon allemaal met een kleine webwinkel in handgemaakte sieraden. Zo nu en dan stonden we op een braderie of kerstmarkt en dachten we voor het eerst aan een fysieke winkel. 

Na een succesvolle proefperiode in het Brabantse vestingstadje Heusden, maakten we de definitieve keuze om met een sfeerwinkel ergens in Nederland door te gaan. 

We zochten naar een niet al te grote plaats met een historische kern en veel toerisme.

Enkele maanden later openden we opnieuw de deuren in Doesburg, de gezelligste stad aan de IJssel. 

Inmiddels zijn we weer een paar jaar verder en is de winkel verhuisd naar een sfeervol, historisch pand. Ons enthousiasme voor de formule en het assortiment wordt door veel klanten gedeeld: ook in Doesburg werd de winkel opnieuw een succes!

Nog steeds maken we een klein deel zelf en proberen we zoveel mogelijk handgemaakte en/of duurzame produkten in ons assortiment op te nemen. Met een zeer brede collectie in tassen, sjaals, kaartjes, woonaccessoires, kaarsen, geurtjes, kadootjes en vooral sieraden, durven we onszelf nu een meer dan complete winkel voor Sieraden, Leefstijl en Kado te noemen. 

Kom snel eens kijken en maak er meteen een leuk dagje Doesburg van!

 

Groetjes en liefs,

Vic en Erwin