• LET OP: AFHALEN IS TIJDENS LOCKDOWN NIET TOEGESTAAN!
  • WIJ BEZORGEN DAAROM NU GRATIS IN DOESBURG, DIEREN, DREMPT of ANGERLO: KIES AFHALEN
  • ZIE 'BEZORGEN' VOOR FREQUENTIE
WELKOM » OVER ONS

Wat leuk dat je DEZE of GENE hebt gevonden: we stellen ons even aan je voor...

 

Een paar jaar geleden besloten wij, Vic en Erwin, het roer om te gooien. We hadden allebei een goede baan, maar daar haalden we nog weinig uit. Het weekend was nog amper lang genoeg om weer op te laden voor een nieuwe werkweek. Zo ontstond het idee om te emigreren naar Spanje. Zover is het nooit gekomen, want door droevige gebeurtenissen in de familiesfeer, hebben we de emigratie steeds uitgesteld. Het was nooit een goede tijd om te vertrekken...

 

Om alvast wat ervaring op te doen met detailhandel, startte Erwin de webwinkel NLSUR met zelfgemaakte sieraden. Hij had zijn baan al opgezegd en er moest toch ook brood op de plank komen. Vic hielp zo nu en dan met braderieën of kerstmarkten en onder haar eigen label Alamain maakte zij woontextiel naar eigen ontwerp. De samenwerking ging goed, het assortiment breidde steeds verder uit en het idee voor een fysieke winkel was geboren! Na een succesvolle proefperiode in het Brabantse vestingstadje Heusden, maakten we de definitieve keuze om met een winkel in Nederland door te gaan. We zochten naar een sfeervolle plaats met een historische kern en veel toerisme. Ergens op ons lijstje stond ook Hanzestad Doesburg. Toen we op Facebook de tip kregen om eens in Doesburg te komen kijken, waren we snel verkocht. Hier wilden we graag verder met onze winkel. We vonden een passend pand en enkele maanden later openden we opnieuw de deuren. Deze keer dus in de gezelligste stad aan de IJssel!

 

Inmiddels zijn we weer een paar jaar verder. NLSUR werd DEZE of GENE en Vic werkt inmiddels ook volledig in de winkel. Ons enthousiasme voor de formule en het assortiment wordt door veel klanten gedeeld: ook hier werd de winkel weer een succes! Nog steeds maken we een groot deel zelf. Daarnaast proberen we zoveel mogelijk handgemaakte en/of duurzame produkten in ons assortiment op te nemen. Onze ambachtelijk geweven en fairtrade gecertificeerde sjaals uit India zijn inmiddels voor veel mensen in Doesburg en ver daarbuiten een begrip. Met een zeer brede collectie tassen, een flink en divers aanbod in woonaccessoires, een ruime keuze in sieraden en een aantal grotere merken als OOZOO, ZUSSS, UNOde50, My Flame, Earthware, iXXXi MEN, Banded Amsterdam, Micmacbags, Mijn Stijl, KARMA en Kalli, durven we onszelf nu een meer dan complete winkel voor Leefstijl en Kado te noemen. 

 

Onze stijl is PUUR: natuurlijke en ruwe materialen als natuursteen, jute, sisal, hout en leer zie je veel terug in de collectie. We zijn een beetje EIGENZINNIG, waardoor onze klanten het aanbod als duidelijk onderscheidend ervaren. Het grootste deel van ons assortiment is TIJDLOOS. We volgen de trends, maar gaan daar niet altijd in mee. Ook volgend jaar moet je jouw aankoop nog mooi vinden. Dat is wel zo duurzaam. Belangrijk vinden we ook dat alles in de winkel BETAALBAAR is. Natuurlijk hebben we duurdere artikelen, maar we kijken altijd naar de juiste prijs/waardeverhouding. Zelfs met een beperkt budget vind je altijd iets leuks in onze winkel.

 

De webshop geeft een redelijk beeld van ons assortiment, maar in de stenen winkel aan de Meipoortstraat 18 vind je nog veel meer. 
Kom snel eens kijken en maak er een dagje buitengewoon sfeervol Doesburg van!

Groetjes en liefs,

Vic en Erwin