Vroeeeemm! Dit handzame autootje heeft de vorm van een walvisje. Door de fijne, afgeronde vorm kan jouw kleintje er vanaf 1 jaar al mee spelen. Tot die tijd staat hij erg leuk op de babykamer. Dit houten speelgoedautootje is ook erg geschikt als (kraam)cadeautje!

De houten Jollein walvis is gemaakt van duurzaam plywood/MDF, heeft een afmeting van ca. 11x6x8 cm en is verkrijgbaar in drie kleuren. Elke kleur heeft een afwijkende vormgeving, dus ook erg leuk om de serie te sparen!

 

Verwijder uiteraard voor gebruik alle verpakkingsonderdelen. Check regelmatig of het speelgoed nog helemaal heel en dus onbeschadigd is: dat is wel zo veilig voor jouw kleintje!

 

Dit houten telraam (25 x 30 cm) met krijtbordje en krijtje is een prachtig en duurzaam speelgoed voor jouw kleintje!

1, 2, 3, 4, 5.. Leer spelenderwijs de getallen optellen, aftrekken en terugtellen. Het telraam is uitgevoerd in trendy kleuren, dus hij is ook nog eens leuk als accessoire in de babykamer of speelhoek.

Het schuiven met de kralen is leuk vanaf de peuterleeftijd. Oefen al schuivend en rammelend aan de kralen samen met je kindje het tellen van de kralen en het herkennen van de kleuren. Voor je het weet kan je kind al tellen en kleuren benoemen!

Het telraam is verkrijgbaar in twee kleurstellingen:
- Zwart/grijs
- Grijs/pink

Deze prachtige houten trein staat mooi in de babykamer, maar is ook erg leuk om mee te spelen. Alle blokjes kunnen eraf gehaald worden om ze vervolgens weer op de trein te stapelen. Dit zorgt voor uren speelplezier!

De Jollein speelgoedtrein is gemaakt van 100% duurzaam FSC hout. De trein heeft een afmeting van 39,5 x 8 x 11 cm en is verkrijgbaar in twee kleurstellingen:

- grijs, zwart, wit en naturel

- grijs, wit, pink en naturel

 

Vanaf 12 maanden kan je kindje met dit houten speelgoed spelen. Verwijder uiteraard voor gebruik alle verpakkingsonderdelen. Check regelmatig of het speelgoed nog helemaal heel en dus onbeschadigd is: dat is wel zo veilig voor jouw kleintje!

 

En is je baby nog te klein er mee te kunnen spelen? Dan is het een superleuk accessoire voor in de babykamer. Dit is een perfect cadeautje voor de kraamperiode of de eerste verjaardag.