Vroeeeem! Speelplezier gegarandeerd met dit leuke appeltje op wielen van 100% FSC hout. Superleuk om thuis mee te spelen of om mee te nemen voor onderweg.

Het appeltje (ca. 9 x 10 x 6 cm) is gemakkelijk vast te houden en is daarom al geschikt voor je kleintje van 1 jaar. En is je baby nog te klein om ermee te spelen? Dan is het perfect als decoratie. Want deze figuurtjes staan geweldig op de babykamer!

Vroeeeem! Speelplezier gegarandeerd met dit leuke schaapje op wielen van 100% FSC hout. Superleuk om thuis mee te spelen of om mee te nemen voor onderweg.

Het schaapje (11 x 9 x 6 cm) is gemakkelijk vast te houden en is daarom al geschikt voor je kleintje van 1 jaar. En is je baby nog te klein om ermee te spelen? Dan is het perfect als decoratie. Want deze figuurtjes staan geweldig op de babykamer!

Vroeeeemm! Dit handzame autootje heeft de vorm van een walvisje. Door de fijne, afgeronde vorm kan jouw kleintje er vanaf 1 jaar al mee spelen. Tot die tijd staat hij erg leuk op de babykamer. Dit houten speelgoedautootje is ook erg geschikt als (kraam)cadeautje!

De houten Jollein walvis is gemaakt van duurzaam plywood/MDF, heeft een afmeting van ca. 11x6x8 cm en is verkrijgbaar in drie kleuren. Elke kleur heeft een afwijkende vormgeving, dus ook erg leuk om de serie te sparen!

 

Verwijder uiteraard voor gebruik alle verpakkingsonderdelen. Check regelmatig of het speelgoed nog helemaal heel en dus onbeschadigd is: dat is wel zo veilig voor jouw kleintje!

 

Een houten puzzel is altijd een goed idee! Deze leuke houten puzzel van 100% FSC hout (18 x 10 x 2 cm) heeft 6 verschillende stukken.
Je kindje kan zich urenlang vermaken met de puzzel. En naast vermaak, is deze puzzel ook nog eens hartstikke goed voor de ontwikkeling van jouw kleintje.

De puzzel bevat allerlei diertjes die je op de boerderij terugziet. De puzzelstukken hebben een perfect formaat en perfecte dikte voor de allerkleinsten: jouw kindje kan ze gemakkelijk oppakken. 

Tjoek, tjoek: daar gaat de trein!

Deze leuke houten speelgoedtrein (ca. 45 x 12 cm) van 100% FSC hout heeft meerdere speelmogelijkheden. Natuurlijk kan de houten trein rijden. De locomotief en twee wagonnetjes zitten goed aan elkaar vast en zijn ook van elkaar los te halen.

Je kindje kan al snel een wagon losmaken en hij zal de fijne motoriek flink moeten trainen om de wagon weer vast te maken.

Het spelen met de trein en met de blokken prikkelt de zintuigen van je kind om te ontdekken, te voelen, te kijken en te herkennen. Leer je kind spelenderwijs vormen en kleuren te benoemen. De diertjes zitten er los bij, deze kunnen vervoerd worden in de wagonnetjes.