OOK DE MOOISTE DAG VAN JE LEVEN VIER JE MET DEZE OF GENE

Jullie liefde bezegelen met het officiële JA woord: dat wordt een bijzondere dag! De charmante Hanzestad Doesburg biedt uiteraard een prachtige setting voor zo’n romantisch moment. Zeker iets om goed over na te denken.

 

Zodra je daar samen uit bent, volgen er nog vele keuzemomenten. Eerst de jurk, vervolgens de ringen, dan het pak, uiteraard het boeket en niet te vergeten: de gastenlijst. Belangrijke beslissingen waarmee wij je helaas niet kunnen helpen. Maar misschien kunnen we je wel bijstaan in de details?

 

Naast die prachtige trouwring zoek je wellicht nog een paar oorbellen, een armband of een ketting met dezelfde, luxe uitstraling? Maar dan tegen een aangenamere prijs? Of zoek je juist minder traditionele blikvangers en ga je voor een opvallend statement? En draagt de bruidegom misschien een smaakvolle armband tijdens de ceremonie? Met merken als o.m. ZAG, KARMA, MY BENDEL, KALLI, CICLÓN, JOSH en IXXXI MEN kunnen we echt wel iets passends voor jullie vinden. Als we het niet meteen in huis hebben, kunnen we het wellicht voor je zoeken. Sinds kort speuren we ook buiten onze reguliere merken naar de echte pareltjes onder de sieraden. We noemen ze DISCOVERIES by DEZE of GENE.  

 

Misschien heb je voor jezelf niets nodig, maar ben je nog wel op zoek naar dat perfecte bedankje, een mooi aandenken voor de bruidskinderen, een liefdevol kado voor de getuigen? Naast onze sieraden vind je ook een breed, divers assortiment op het gebied van Lifestyle en Wonen. We maken gebruik van vele tientallen leveranciers en kennen de weg binnen de markt. Ook hier geldt: als we het niet meteen hebben, kunnen we het waarschijnlijk wel regelen. Want belangrijk nog dan onze produkten, is ons vermogen om eerlijk en betrokken met je mee te denken.

 

Zien we je nog voor de Grote Dag? We wensen je sowieso een fantastische periode toe. Niet alleen op het moment van de plechtigheid, maar zeker ook bij het doen van alle voorbereidingen. Geniet!

 

Lieve groet,

Vic en Erwin