OOK DE MOOISTE DAG VAN JE LEVEN VIER JE SAMEN MET DEZE OF GENE

 

Jullie liefde bezegelen met het officiële JA woord: dat wordt een bijzondere dag! De charmante Hanzestad Doesburg biedt uiteraard een prachtige setting voor zo’n romantisch moment. Zie je het al voor je: de plechtigheid in de mooiste zaal van dat statige stadhuis? En die foto’s genomen in de pittoreske, smalle straatjes van het historische centrum of juist met uitzicht op het wijdse IJssellandschap aan de kade?

 

Zodra je daar samen uit bent, volgen er nog vele keuzemomenten. De datum, de jurk, de ringen, het pak, het menu, het boeket en niet te vergeten: de gastenlijst. Belangrijke beslissingen waarmee wij je helaas niet kunnen helpen. Maar misschien kunnen we je wel bijstaan in de details?

 

Naast die prachtige trouwring zoek je wellicht nog een paar oorbellen, een armband of een ketting met dezelfde, verfijnde uitstraling? Maar dan tegen een aangenamere prijs? Of zoek je juist minder traditionele blikvangers en ga je voor een opvallend statement? En draagt de bruidegom misschien een smaakvolle armband tijdens de ceremonie? Met merken als o.m. ZAG, KARMA, MY BENDEL, KALLI, CICLÓN, JOSH en IXXXI MEN kunnen we heus wel iets passends voor jullie vinden. Bovendien: als we het niet meteen in huis hebben, kunnen we het wellicht voor je zoeken. Sinds kort speuren we ook buiten onze reguliere merken naar de echte pareltjes onder de sieraden. We noemen ze DISCOVERIES by DEZE of GENE.  

 

Ben je nog op zoek naar dat perfecte bedankje voor de gasten of een liefdevol kado voor de getuigen? Misschien straks twee persoonlijke stijlen te combineren in één woning samen? Naast ons zeer uitgebreide aanbod in sieraden vind je uiteraard ook een breed en divers assortiment op het gebied van Lifestyle en Kado. Alles blijft zeker binnen de grenzen van het bereikbare: zelfs de woonaccessoires met een exclusievere look houden we fijn betaalbaar. We maken gebruik van vele tientallen leveranciers en kennen de weg binnen de markt. Ook hier geldt: als we het niet meteen hebben, kunnen we het waarschijnlijk wel regelen. Want belangrijker nog dan onze reguliere en duurzame produkten, is ons vermogen om eerlijk en betrokken met je mee te denken.

Zien we je nog voor de Grote Dag?

We wensen je sowieso een fantastische periode toe. Niet alleen op het moment van de plechtigheid, maar zeker ook bij het doen van alle voorbereidingen.

Vergeet vooral niet te genieten!

 

Lieve groet,

Vic en Erwin