Deze houten kaart van 10x 15 cm in houten standaardje is een superlief kadootje voor de kraamperiode of net na de bevalling. 

Een duidelijke boodschap op een decoratieve deurhanger! Sssst, mijn kleintje slaapt! Deze houten deurhanger (ca. 8 x 20 cm) is voorzien van een lieve Zusss quote en uiteraard het bekende Zusss logo. Je bergt de deurhanger op in een mooi zakje van katoen. 

Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs. Nu ook voor de allerkleinsten!

Uitverkocht

Zusss linnen deurhanger hart

€ 9,95
Uitverkocht
Uitverkocht

Zusss linnen deurhanger hart

€ 9,95

Deze stijlvolle deurhanger (20 x 16 cm) van Zusss heeft de vorm van een hartje. Met de lus is het hart over een deurklink, kastgreep, haak of kapstokje te hangen.
Met dit soort details maak je een kamer helemaal af, dus hang 'm  gezellig op in de baby-, kinder- of slaapkamer!

Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs. Nu ook voor de allerkleinsten!.

Een muziekje kan rustgevend werken voor een baby. Deze leuke muziekhanger in de vorm van een lama heeft een houten ring aan het trekkoordje en is voorzien van een lus om de hanger te bevestigen. De Jollein hanger speelt de melodie 'Lullaby' gedurende ca. 60 seconden.

Muziekhanger lama is verkrijgbaar in lichtgrijs, off-white en caramel.

Buitenkant: 100% polyester teddy
Binnenkant: 100% polyester fibre fill

Tip:
Dit item kan niet gewassen worden. Raadpleeg van tevoren altijd het waslabel voor verdere instructies.

Een muziekje kan rustgevend werken voor een baby. Het maantje heeft een trekkoord met houten ringetje en aan de bovenkant zit een koordje om de muziekhanger zo op te hangen dat je baby de maan wel kan zien en horen, maar het niet kan grijpen. Het liedje 'you are my sunshine' duurt per keer ongeveer 60 seconden. Als je het elke dag herhaalt, wordt het een slaapritueel en daarmee een herkenning om te gaan slapen.

Tip: speel het muziekje regelmatig vlakbij jouw zwangere buik en je zult zien dat het vertrouwd en rustgevend is voor jouw kleintje als het net geboren is. Deze muziekhanger is daarom een leuk zwangerschapscadeau. Ook als kraamcadeautje zal het in de smaak vallen.

De muziekhanger van ca. 20 cm is verkrijgbaar in de kleuren Ash Green, Pale Pink of Nougat en is gemaakt van teddypolyester met een vulling van 100% polyester fibre fill. Je kunt deze muziekhanger niet wassen.

Dit is het lieve beertje zal zingen voor jouw kleintje! Deze muziekhanger speelt het liedje ''you are my sunshine'' als je aan het touwtje trekt. Dit kan rustgevend werken voor jouw baby.

Je matcht deze muziekhanger goed met bijvoorbeeld het Teddy Bear speendoekje en de overige items van hetzelfde thema.

Tip: speel het muziekje regelmatig vlak bij jouw zwangere buik en je zult zien dat het vertrouwd en rustgevend is voor jouw kleintje als het net geboren is. Deze muziekhanger is daarom een leuk zwangerschapscadeau. Ook als kraamcadeautje zal het in de smaak vallen.

Deze muziekhanger (ca. 20 x 17 cm) is gemaakt van 100% verantwoord bouclé polyester. 

Een lief mandje (15,5 x 5,5 cm) van 50% katoen en 50% linnen om kleine zaken lief in op te bergen. Denk bijvoorbeeld aan wat luiers of hydrofiele doeken: praktisch en decoratief op de babykamer! 

Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs. Nu ook voor de allerkleinsten!

Een traditioneel kraamkado in een modern en duurzaam jasje! Dit spaarpotje (9 x 9 cm) is gemaakt van 100% gelakt bamboe.
Aan de onderzijde vind je een schuifje om de spaarpot te legen. Uiteraard is het spaarpotje voorzien van een lieve Zusss quote en het bekende Zusss logo. 

Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs. Nu ook voor de allerkleinsten!

Vier iedere mijlpaal met slingers en een foto! In dit zakje vind je 13 houten mijlpaalkaartjes (ca. 8 cm) om naast jouw kleintje te leggen bij iedere mijlpaalfoto. We beginnen met Welkom Lief Klein Zonnetje en eindigen bij het eerste jaar. Daartussen vind je voor elke maand een houten kaartje in dit lieve zakje van katoen.

Tip:
Combineer de kaartjes later tot een leuke wanddecoratie: plak ze met dubbelzijdige tape op een geschilderd of behangen plankje en maak zo jouw eigen, blijvende herinnering aan het eerste jaar van jouw zonnetje!

Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs. Nu ook voor de allerkleinsten!

Uitverkocht

Zusss linnen oppasboek

€ 14,95
Uitverkocht
Uitverkocht

Zusss linnen oppasboek

€ 14,95

In dit linnen oppasboek van Zusss staan allemaal vragen voor oma’s, opa’s, gastouders of andere oppashelden. Zo kunnen papa en mama alle momenten herbeleven bij het lezen van dit boek en worden alle mooie momenten bewaard.

Het boek is 21 x 15 cm groot en bevat 160 pagina's, met 80 sheets. Het oppasboek is dicht te binden met een veganistisch leren veter.

In het begin van het oppasboek staan een aantal algemene vragen over het kindje, zoals: naam, geboortedatum, contactgegevens van de ouders. Uiteraard is er ruimte voor een foto. Daarna volgen pagina’s waar de oppas per datum kan invullen wie er voor het kindje heeft gezorgd, wat hij/zij gedronken heeft, of hij/zij lekker heeft geslapen en wat het mooiste moment van die dag was. 

Het oppasboek is een blijvend en stijlvol kado tijdens en kort na de kraamperiode.

Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs. Nu ook voor de allerkleinsten!

In dezelfde, prachtige uitvoering als de Zusss notitieboeken en het Oppasboek: nu ook een linnen boek voor het Eerste Jaar!
Extra dik en voorzien van heel veel themapagina's om de mijlpalen in op te tekenen. Het boek wordt omwikkeld met een vegan leren veter en is uiteraard voorzien van het Zusss logo op een eveneens vegan leren labeltje. 

Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs. Nu ook voor de allerkleinsten!

Als het dan toch moet gebeuren, dan graag een beetje in stijl!
Vervoer een schone luier en de billendoekjes in deze etui (15,5 x 25,5 cm) van 100% katoenen en naturelkleurige linnenlook.
Zo heb je alles bij de hand en oogt het ook nog eens leuk.  

Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs. Nu ook voor de allerkleinsten!

Dit lieve Zusss kussentje is uitgevoerd in een peper- en zouttint en is voorzien van de tekst "Lief Klein Moppie". Het kussentje is 35 x 35 cm groot, is gemaakt van katoen en wordt geleverd incl. de binnenvulling. 
De hoes van het kussentje is afneembaar en dus te wassen op 40 graden. Strijken mag op een medium strijkstand.

Alweer zo'n origineel kado bij het kraambezoek!

Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs. Nu ook voor de allerkleinsten!.