Onze schattige siliconen speenhouder, in de vorm van een berenhoofdje, is de perfecte oplossing om de speen van je kleintje hygiënisch en binnen handbereik te houden.

Gemaakt van 100% veilig siliconenmateriaal, biedt deze speenhouder zowel stijl als functionaliteit.

Je bevestigt de speenhouder gemakkelijk aan je tas of aan een smal deel van de kinderwagen. Superpraktisch en leuk!

 

Hoe leuk is dit schattige bloemetje als wagenhanger! Het prikkelt bovendien de motoriek van jouw kleintje en stimuleert de zintuigen.

Deze bloem (ca. 18 cm) van 100% veilig polyester bouclé en fibrefill, kun je met de kunststof ring gemakkelijk aan de Maxi Cosi of wandelwagen bevestigen. Binnenin hoor je een zacht belletje bij beweging.

Een muziekje kan rustgevend werken voor een baby. Deze leuke muziekhanger in de vorm van een lama heeft een houten ring aan het trekkoordje en is voorzien van een lus om de hanger te bevestigen. De Jollein hanger speelt de melodie 'Lullaby' gedurende ca. 60 seconden.

Muziekhanger lama is verkrijgbaar in lichtgrijs, off-white en caramel.

Buitenkant: 100% polyester teddy
Binnenkant: 100% polyester fibre fill

Tip:
Dit item kan niet gewassen worden. Raadpleeg van tevoren altijd het waslabel voor verdere instructies.

Slaap kindje slaap... Dat is het lieve muziekje wat uit het schattige beertje van mooie breistof komt, zodra je aan het touwtje trekt. Deze leuke muziekhanger (ca. 12 x 13 cm) zal rustgevend werken voor jouw baby. Aan de bovenkant heeft het een lintje waardoor je deze gemakkelijk ergens aan vast kan maken.

 

Tip: speel het muziekje regelmatig vlakbij jouw zwangere buik en je zult zien dat het vertrouwd en rustgevend is voor jouw kleintje als het net geboren is. Deze muziekhanger is daarom een leuk zwangerschapscadeau. Ook als kraamcadeautje zal het in de smaak vallen.

Slaap kindje slaap... Dat is het lieve muziekje wat uit het schattige girafje van mooie breistof komt, zodra je aan het touwtje trekt. Deze leuke muziekhanger (ca. 12 x 13 cm) zal rustgevend werken voor jouw baby. Aan de bovenkant heeft het een lintje waardoor je deze gemakkelijk ergens aan vast kan maken.

 

Tip: speel het muziekje regelmatig vlakbij jouw zwangere buik en je zult zien dat het vertrouwd en rustgevend is voor jouw kleintje als het net geboren is. Deze muziekhanger is daarom een leuk zwangerschapscadeau. Ook als kraamcadeautje zal het in de smaak vallen.

Vanaf ongeveer 10 weken krijgt je baby steeds meer behoefte aan prikkels, spelen en rondkijken. Dat is het moment dat een babygym die extra uitdaging biedt. 

Deze vrolijke speeltjes hebben de vorm van een olifantje, beertje en een girafje. Leg je baby er onder op een zachte ondergrond en het spelen kan beginnen! De bewegingen van de speeltjes aan de babygym vindt je baby fascinerend om te zien. Hij zal enthousiast met zijn voetjes trappelen of geluidjes gaan maken als hij een speeltje weet te grijpen of aan te tikken zodat het nog meer gaat bewegen. 

 

Let op: deze speetjes zin ter vervanging aan een bestaande gym. Het houten rek wordt niet meegeleverd.

 

Tip: Je kunt de losse speeltjes ook aan bijvoorbeeld de maxicosi hangen.

Dit is het lieve beertje zal zingen voor jouw kleintje! Deze muziekhanger speelt het liedje ''you are my sunshine'' als je aan het touwtje trekt. Dit zal rustgevend werken voor jouw baby.

Je matcht deze muziekhanger goed met bijvoorbeeld het Teddy Bear speendoekje en de overige items van hetzelfde thema.

 

Tip: speel het muziekje regelmatig vlak bij jouw zwangere buik en je zult zien dat het vertrouwd en rustgevend is voor jouw kleintje als het net geboren is. Deze muziekhanger is daarom een leuk zwangerschapscadeau. Ook als kraamcadeautje zal het in de smaak vallen.

Deze muziekhanger (ca. 20 x 17 cm) is gemaakt van 100% veilig  polyester bouclé en fibrefill. 

Een vrolijke bloem die zingt voor jouw kleintje! Deze muziekhanger speelt het liedje ''lulleby'' als je aan het touwtje trekt. Dit zal rustgevend werken voor jouw baby.

Je matcht deze muziekhanger goed met de overige items uit de Spring Garden collectie.

Tip: speel het muziekje regelmatig vlak bij jouw zwangere buik en je zult zien dat het vertrouwd en rustgevend is voor jouw kleintje als het net geboren is. Deze muziekhanger is daarom een leuk zwangerschapscadeau. Ook als kraamcadeautje zal het in de smaak vallen.

Deze muziekhanger (ca. 20 x 16 cm) is gemaakt van 100% veilig  polyester teddy, velours en fibrefill. 

Vind je het ook zo heerlijk om een wandeling te maken met je kleintje? Om voor vermaak te zorgen van je baby tijdens jullie ommetje, is een wagenspanner ideaal. Bovendien ziet het er superschattig uit en stimuleert het de ontwikkeling!

De wagenspanner heeft 3 leuke knuffeltjes: een bloemetje, een eendje en een lieveheersbeestje. Alle knuffeltjes van 100% veilig polyester bouclé en fibrefill, hebben een spannend knisperelement. Het eendje heeft daarnaast nog een spiegel op zijn buikje. Het lieveheersbeestje heeft een zacht belletje. Dit zal zorgen voor urenlang vermaak!

Je kunt de wagenspanner (elastisch tot 60 cm) gemakkelijk aan de kinderwagen of Maxi Cosi bevestigen. 

Deze baby mobiel met het Spring Garden thema is ideaal voor de box of het ledikantje. De figuurtjes zijn van 100% polyester teddy met vulling van 100% veilig polyester fibrefill. De figuurtjes zijn ongeveer 12 cm.

Zodra je kleintje wakker wordt, biedt de mobiel direct afleiding. Ook superleuk om als (kraam)cadeau te geven.

Maak van elke dag een feestje met deze leuke,stoffen vlaggenlijn! De vlaggetjes hebben de mooie neutrale kleuren Biscuit en Ivory. De vlaggetjes zijn herbruikbaar en gemaakt van 100% hydrofiel katoen. In totaal zitten er 6 vlaggetjes aan de lijn van 200 cm: 3 Biscuit kleurige en 3 Ivory. Super leuk voor feestjes of voor op de babykamer!